C3 Rivers

CENTRALE samenkomsten OP zondag

elke zondag een unieke samenkomst

details

Elke zondagochtend komen we samen om 10:30 uur in ons gebouw aan de Honigkamp 25 in Arnhem.

De samenkomsten hebben iedere keer een uniek karakter. Soms is er muziek en een preek, andere keren praten we met elkaar of vieren we avondmaal. Er is koffie na de samenkomst, rond 12:00 uur.

doelgroep

De samenkomsten zijn vooral ontworpen voor het opbouwen van christenen, maar iedereen is welkom! Als je nieuw bent in het geloof raden we je aan om ook andere christenen te ontmoeten bij iemand thuis of bij een Alpha cursus.

samenKOMSTEN IN KLEINE GROEPEN

We moedigen iedereen aan om elkaar op te zoeken en het leven te delen. Daarom komen we de hele week door samen in kleine groepen, bij mensen thuis.

Handelingen 2:46-47
46Elke dag kwamen ze trouw en eensgezind samen in de tempel, braken het brood bij elkaar thuis en gebruikten hun maaltijden in een geest van eenvoud en vol vreugde. 47Ze loofden God en stonden in de gunst bij het hele volk. De Heer breidde hun aantal dagelijks uit; steeds meer mensen werden gered.

voor iedereen

op zoek naar een groep

Zoek jij een groep om bij aan te haken of wil je meer weten? Je vindt onze groepen in de C3 Rivers app. Druk op de knop hieronder om te ontdekken hoe het werkt.

communities

Ook komen we organisch samen in verschillende communities. Zoals tieners (Y&F), mannen (Het Mannenleven) of andere specifieke doelgroepen. Deze zijn te vinden via de C3 Rivers app.