C3 Rivers

we komen samen
in groepen

het leven delen en samen Jezus volgen

Wij geloven dat grote, zondagse samenkomsten maar een klein deel zijn van samen kerk zijn. Want Jezus volgen betekent met elkaar optrekken en het leven delen, de hele week door. Dat kan er voor iedereen anders uit zien, waar dan ook en wanneer dan ook. Je kunt dit doen door samen te komen in een kleine groep. Of je nou verbonden bent door je buurt, woonplaats, leeftijd, hobby of werk.

Elke dag kwamen ze trouw en eensgezind samen in de tempel, braken het brood bij elkaar thuis en gebruikten hun maaltijden in een geest van eenvoud en vol vreugde. 

Handelingen 2:46

hoe sluit je je aan bij een groep?

Veel groepen zijn te vinden in de C3 Rivers app. Daar is een dashboard van initiatieven die mensen zelf hebben genomen. Zo maken we de drempel laag voor iedereen om een groep te vinden of zelf een groep te beginnen. Je kunt je ook bij een bestaande groep aansluiten én zelf een nieuwe groep beginnen. Alles is mogelijk.

Begin je een groep? Dan bepaal je zelf voor wie de groep is, hoe vaak en waar je samenkomt, en hoe lang de groep duurt. Je kunt een groep ook met een vriend of vriendin opzetten. Nog gezelliger!

Voor ideeën, bekijk de app eens voor de verschillende groepen die er nu al zijn. Sommige zijn van tijdelijke aard, andere langdurig. Sommige komen onregelmatig samen, andere elke week. De ene groep gaat over een geestelijk onderwerp, de ander over een maatschappelijke interesse. Kijk gerust rond of er iets voor je bij zit.

Voor meer informatie over hoe je een groep vindt of zelf een groep begint, zie de beschrijving hieronder. 

Heb je vragen over de app of over groepen? Of heb je geen smartphone maar wil je wel een groep vinden? Neem dan contact op via het contactformulier onderaan deze pagina.

Download Scipio

download de C3 Rivers app

Download de C3 Rivers app in de Appstore  of Google Play Store.

Appstore voor iPhone: klik hier

Google Play Store: klik hier

Overzicht

klik op 'groepen'

Druk in het menu onderaan op ‘Alle Groepen’ en dan op de tab boven (‘Groepen’). Klik op een groep om meer info te zien. Indien mogelijk, druk op ‘Lid worden’.

Bij open groepen ben je direct lid en kan je chatten met de mensen in de groep.

Bij besloten groepen moet je even wachten op bevestiging door de groepsbeheerder.

voeg toe

begin zelf een groep

Druk op ‘Menu’ rechtsonder en dan op ‘Mijn groepen’. Druk op het + icoon om een groep te maken.

Volg de stappen om alle info in te vullen en een foto toe te voegen. Zorg voor duidelijke informatie over doelgroep, locatie en dag plus tijdstip. Met duidelijke info sluiten mensen zich makkelijker aan.

Chatten

mijn groepen

Druk op ‘Menu’ rechtsonder en dan op ‘Mijn groepen’. Daar vind je een overzicht van jouw groepen. 

In de groep kan je met elkaar chatten en afspraken maken over samenkomen.

Wil je jouw groep bewerken of mensen toevoegen of verwijderen? Ga dan naar Menu > Mijn groepen > De groep je wil bewerken > Kroontje (rechtsboven in je scherm)

Stel een vraag over groepen