C3 Rivers

embrace.

embrace

Op zaterdag 12 maart organiseren we Embrace. Een hele dag om te investeren in je relatie met God, jezelf en anderen. Tijdens deze dag is er onderwijs en gesprekken over gezonde relaties, identiteit en zelfbeeld om zo sterker te worden in je huwelijk, verkering of single zijn. Een volledig verzorgde dag die we met elkaar gaan beleven. Ben jij er bij?

Reserveer hieronder jouw ticket voor Embrace.

programma

Zaterdag 12 maart

10:00 – Ontvangst in foyer
10:45 – Main sessie
12:00 – Lunch
13:00 – Break-out sessie 1
14:15 – Break out sessie 2
15:15 – Koffie break
15:45 – Gezamenlijke sessie
16:15 – Einde

break out sessies

Persoonlijkheid en communicatie
Iedereen zit anders in elkaar. dus in relaties is het nodig om daar rekening mee te houden. Maarten en Naomi gaan met je in gesprek over hoe je je manier van communiceren en omgaan met elkaar kan aanpassen op basis van je persoonlijkheid. Wat werkt voor jou en wat heeft een ander nodig?

Daten
Jasper en Suus delen uit hun ervaring over het maken van sterke keuzes in de tijd dat je aan het daten bent als voorbereiding op het huwelijk. 

Visie voor een jong gezin
Gert en Marijke zullen delen hoe ze midden in de chaos van poepluiers en slapeloze nachten visie bouwen voor hun jonge gezin en leren door vallen en opstaan.

Single zijn
Lydia spreekt over hoe je single kan zijn zonder dat je stilstaat. God heeft een geweldig plan voor jouw leven die nu al bezig is.

Elkaar zoeken als je eigenlijk niet wil
Jan en Louise onderwijzen over de verschillen tussen mannen en vrouwen en hoe je elkaar weer kan opzoeken als je dat eigenlijk niet wil. 

bestel je ticket

Formulier niet gevonden