C3 Rivers

Wanneer: Vrijdag 20 t/m zondag 22 september 2024
Locatie: Stichting Near East Ministry
Voorthuizerweg 5 in Nijkerk

Een weekend vol FUN, FAITH & FAMILY!

Na het overweldigende succes van vorig jaar, zijn we super excited om aan te kondigen dat we dit jaar opnieuw een kampeerweekend organiseren! Bereid je voor op een onvergetelijke tijd boordevol gezelligheid, spelletjes, diepgaande gesprekken en natuurlijk heel veel eten. 🙂

Of je nu jong of oud bent, dit weekend is voor iedereen. Het wordt een geweldige gelegenheid om samen te komen, de banden te versterken en herinneringen te creëren die bouwen aan de fundering van ons als kerkfamilie.

Houd de C3 rivers app na je aanmelding in de gaten voor meer details en vergeet vooral niet om je aan te melden voor dit toffe event!

Informatie & kosten

Voor het hele weekend betaal je € 42 voor volwassenen en € 34 voor kinderen van 3 t/m 12 jaar (vanaf 13 jaar wordt er dus gerekend met het tarief voor volwassenen). De kinderen van 0 t/m 2 jaar mogen gratis mee, meld je ze wel even aan?!

De prijzen zijn inclusief toeristenbelasting & de barbecue op zaterdag.

Zelf zorg je nog voor drinken (voor het hele weekend), ontbijt, lunch en wat lekkers om te delen voor de picknick op vrijdagavond. (salade, wraps, pannenkoeken o.i.d.)

Aanmelden en betaling

Hieronder vind je een formulier met de aanmelding. Zorg dat ieder persoon goed genoteerd staat zodat we het volledige aantal bezoekers kunnen doorgeven aan de camping. Na de aanmelding reken je direct af via iDeal

Zondag samenkomst

Op zondag hebben we een eigen samenkomst met aanbidding, gebed en onderwijs, in een zaal die we bij de camping kunnen huren. je kunt er zelf voor kiezen om in Arnhem naar de dienst te gaan, maar ook alle niet-kampeerders zijn welkom bij deze samenkomst.

Niet kamperen? 

Als je niet zo dol bent op kamperen of je kunt de middelen niet regelen, ben je alsnog van harte welkom op zaterdag (21 sep) de hele dag te joinen, of om zondag bij de samenkomst en koffie aanwezig te zijn. De kosten van de zaterdag bedragen : €25  voor volwassenen en €17,50 voor kinderen, inclusief de BBQ.

dit evenement is over...

Dagen
Uren
Minuten

aanmelden:
















Volwassenen
€ 42,00
Kinderen 3 t/m 12 jaar
€ 34,00
Electra
€ 7,00
Daggast volwassenen zaterdag (incl BBQ)
€ 25,00
Daggast kinderen 3-12 zaterdag (incl BBQ)
€ 17,50
Donatie (wijzig het aantal om het bedrag te bepalen)
€ 1,00




Totaal