C3 Rivers

vision
builders.

wat is vision builders?

Vision Builders is het “visiefonds” van C3 Rivers waarmee we mensen bouwen en mensen bereiken, nu en in de toekomst. 

Vanuit dit fonds betalen we de kosten voor ons eigen gebouw en investeren we in maatschappelijke projecten in binnen- en buitenland.

In het eigen gebouw kunnen we samenkomen met allerlei groepen. Door de maatschappelijke initiatieven kunnen we mensen bereiken, op meerdere plekken tegelijk.

wat betekent dit praktisch?

We hebben momenteel één eigen gebouw in Arnhem. Momenteel bedragen onze hypotheek- en onderhoudslasten van dit gebouw ongeveer € 50.000 per jaar. Dit betalen we vanuit Vision Builders.

Alles wat we jaarlijks meer werven gebruiken we voor het verbeteren van het gebouw, investeringen in initiatieven van C3 Rivers leden en extra aflossingen. Ook is er al een spaarpotje voor vastgoed in Nijmegen.

Een percentage van 15% van Vision Builders giften gaat naar maatschappelijke projecten zoals de Voedselbank Arnhem, Kingdom Culture Aruba en Vita Nova in Tsjechië.

wie doet mee aan vision builders?

Vision Builders giften kunnen worden gebracht door iedereen.

Ze worden niet gebruikt voor het dagelijkse reilen en zeilen van de kerk en worden daarom vaak als offer gebracht bovenop tienden. Mensen doen een financiële toezegging vanuit geloof en wijsheid – vanuit hun eigen relatie met God.

Het gaat hierbij niet om hoeveel iemand geeft, maar om de gezamenlijke commitment. Wat kun jij geven per maand, of wat kun jij eenmalig bijdragen?

hoe en wanneer kun je geven aan vision builders?

Geweldig als je wilt geven aan Vision Builders.

Je kunt op 4 momenten per jaar een financiële toezegging doen, die je belooft te voldoen vóór 31 oktober. Deze momenten zijn tijdens een zondagdienst in januari, maart/april, juni en november.

In november is ook het jaarlijkse Vision Builders feest en wordt er een aantal zondagen speciale aandacht gegeven aan Vision Builders.

Daarnaast kun je op elk moment van het jaar meedoen op een van de volgende manieren:
– door direct een eenmalige gift over te maken naar de Vision Builders rekening;
– door direct een toezegging in te stellen via de C3 Rivers app;
– door een toezeggingskaart op papier op te vragen; stuur hiervoor een mail naar administratie@c3rivers.nl.

slim geven

We willen je graag helpen om zo slim mogelijk te geven, zodat je zoveel mogelijk terug krijgt van de Belastingdienst. Daarvoor is er een aantal verschillende opties. Voor meer informatie, neem contact op met het C3 Rivers Kantoor.

FAQ met meer vraag en antwoord

In de FAQ vind je meer veelgestelde vragen: over het doen van een financiële toezegging, hoe een maandelijkse machtiging werkt, het afbetalen van een toezegging, belastingaftrekbaarheid, bestuur, boekhouding en nog veel meer.

Klik hier voor de FAQ pagina.

bankrekening

Bankrekening Vision Builders:

C3 Rivers Church
IBAN: NL22 INGB 0630 8726 86
Let op: dit is een speciaal bankrekeningnummer, alleen bedoeld voor Vision Builders giften.